Spuitbussen

Ceramic grease

Ceramic Grease is een bijzonder hoogwaardige montagepasta en smeervet. Uitermate geschikt bij de montage en demontage van ABS-componenten, remdelen, uitlaatdelen, bougies, Roestvast staal delen etc. Het vermindert de wrijving van bewegende delen en bied een goede bescherming tegen corrosie. hittebestendig tot ca. 1500°C. 12 x 400 ml

Copper spray
Copper Spray is een uitstekende montage pasta, corrosie werend en hittebestendig -40° tot ± 1200°C.
12 x 400 ml

Dyna cutting oil
Dyna Cutting oil is een hoogwaardige boor- en snijolie product op basis van een speciale olie met een goede hechting. Het product geeft een goede koeling en reduceert de wrijving-weerstand en verlengt de levensduur van de metaalboren en taps.
Dyna Cutting oil is geschikt voor alle metalen zoals aluminium, messing en roestvrijstaal.
12 x 400 ml

Food max spray
Dyna Multi Oil Food Grade is een hoogwaardig smeermiddel, gebaseerd op minerale olien, speciaal geschikt voor algemene en lichte smering, zowel in de industrie als in de voedselindustrie.Dyna Multi is uitstekend geschikt voor smering, reiniging en werkt tevens kruipend en beschermend voor bewegende onderdelen.
12 x 400 ml

Dynasil
Dynasil is een droogsmeermiddel op siliconenbasis. Het is waterafstotend, hittebestendig en roestwerend.
Als droogsmeermiddel voor houtbewerkingsmachines, geleiders, kunststofrollers en kettingen,
Als smeemiddel op electro-onderdelen en precisieapparatuur, raamgeleiders en het tegen gaan van het vastplakken van rubbers bij portieren. Als glansmiddel op bijvoorbeeld machines, dashboards en kunststof bumpers.
12 x 400 ml

Fast Clean
Fast Clean is een reinigende ontvetter, die zeer snel droog is, geen resten achter laat en geen chloorhoudend oplosmiddel bevat. Te gebruiken voor het reinigen van rem- en koppeling onderdelen, evenals remtrommels, contacten en elektronische componenten.
Ook te gebruiken voor sloten en scharnieren.
12 x 400 ml

Galvano spray
Galvano Spray is voor 95% puur zink. Geeft een kathodische bescherming tegen roest en voorkomt roestvorming op ijzer en staat.Galvanospray is een sneldrogende zinkspray, geeft een duurzame bescherming en vormt een elastische en zelfherstellende film die kan dienen als grondlaag voor acrylaat en 2 componenten.Het wordt o.a. gebruikt voor het bijwerken van beschadigingen van staalconstructies en bij de behandeling van plaatwerk, verlengstukken, bochten en pijpen.
12 x 400 ml

Foam cleaner
Foam Cleaner is voor een snelle verwijdering van vuil, vet en nicotine aanslag van autoruiten, bekleding, kunstof etc. Laat geen strepen na en heeft een blinkend resultaat.
12 x 400 ml

Mega-Tef
Mega-tef is een hechtsmeermiddel op PTFE basis. Het heeft ook een kruipende werking, maar laat een dikkere smerende laag achter dan Pro-tef. Het heeft en temperatuurbereik van -50’C tot 250’C en is daarmee zeer geschikt voor toepassingen die onder grote temperatuurverschillen moeten functioneren. Het bevriest niet, heeft waterafstotende eigenschappen en is bestand tegen zouten, zwakke zuren en logen.Uitstekend geschikt voor kettingen, lagers, geleiders, scharnieren, stangen, kabels etc.
12 x 400 ml

Mic-oil
MIC – OIL is een sterk penetrerende en roestoplossende kruipolie.Toepassingen: voor het los maken van vastgeroeste bouten, moeren, kabels en andere verbindingen.
Heeft een smerende en beschermende werking.
12 x 500 ml

Pro-tef
Pro-Tef is een hoogwaardig multifunctioneel smeermiddel, dat zowel reinigt als beschermt. Ook zeer geschikt voor houtbewerkingsmachines voor het smeren van de werkbladen. Het is tevens een product dat roest oplost en kruipend werkt.
12 x 400 ml

Tef-oil

Hoogwaardig smeerolie voor het smeren van deuren, glijstangen, kabels, scharnieren, sloten, etc. 12 x 500ml

Call Now ButtonBel direct